Доступність посилання

ТОП новини

Сили АТО завдали 22 артилерійські удари по позиціях бойовиків – прес-центр


За минулу добу бойовики здійснили 45 атак з використанням артилерійсько-мінометного вогню та іншого озброєння. Як повідомляє прес-центр АТО, через обстріли населених пунктів зі сторони бойовиків поранено двоє та загинули двоє цивільних осіб.

«Триває битва за аеропорт «Донецьк». Наші «кіборги» непохитно тримають позиції у старому та новому терміналах летовища. На даний час найбільшим ворогом мужніх оборонців аеропорту є холод та хуртовина», – мовиться в повідомленні.

«В зону ураження ворожої артилерії потрапили населені пункти: Сокольники, Нижньотепле, Макарове, Вільхове, Щастя, Трьохізбенка. Піски, Авдіївка, Веселе, Тоненьке, Сєвєрне, Красногорівка, Нобахмутовка, Опитне, Кам’янка, Славне, Нікішине, Малоорлівка, Ольховатка, Дебальцево, Новоласпа, Гранітне, Миколаївка. На маріупольському напрямку посилено заходи для боротьби із диверсійними групами противника та ворожими БПЛА. Артилерія сил АТО завдала 22 вогневі удари для придушення вогневих позицій бандитів. Наголошуємо, що вогонь у відповідь відкривається лише у тому випадку, коли в зоні ураження немає мирних мешканців», – зазначили в прес-центрі АТО.

«Російські найманці, які активно брали участь в бойових діях, відмовляють воювати через невиплату їм грошової винагороди», – мовиться також у повідомленні.

XS
SM
MD
LG