Доступність посилання

ТОП новини

Москаль: одна людина загинула, двоє поранені через обстріли бойовиками Попасної на Луганщині


Бойовики угруповання «ЛНР», визнаного українською владою терористичною організацією, з мінометів та «Градів» обстріляли населені пункти Трьохізбенка, Гірське, Кримське, Сокільники, Щастя, Вільхове, Попасна, Макарове та Станиця Луганська. Про це повідомив на своєму сайті голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

«Стала відома інформація про потерпілих під час учорашнього обстрілу «Градами» міста Попасна. Поранені двоє 78-річних пенсіонерів, ще одна людина, 82-річний чоловік, від зазнаних травм, на жаль, загинув», – мовиться в повідомленні.

«Найскладніша ситуація, як і раніше, зберігається в Станиці Луганській. Учора з 21.30 до 22.00 селище обстріляли з «Градів», потім обстріл повторили о 1-й ночі. Протягом ночі в мікрорайоні Кондрашівка йшли ближні бої між українськими силовиками й бойовиками. В результаті прямих влучань снарядів та трасувальних куль зайнялися й згоріли чотири будинки. Пожежників, які виїхали на вулицю Леніна й намагалися погасити вогонь, диверсанти, що зайшли в селище, обстріляли з автоматів. Рятувальникам тривалий час довелося лежати на землі, вони відновили гасіння пожежі тільки після того, як бойовики пішли. Інформації про загиблих чи поранених мирних мешканців немає», – повідомив Геннадій Москаль.

За даними АТО, минулої доби бойовики на донбасі здійснили 45 атак з використанням артилерійсько-мінометного вогню та іншого озброєння.

У суботу про обстріл «Градами» сепаратистів Попасної і загибель від поранень місцевого мешканця повідомляли в РНБО.

З «Градів» в Попасній обстріляли дитячий садок та школу
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:31 0:00

XS
SM
MD
LG