Доступність посилання

ТОП новини

Національна рада реформ може відновити роботу до кінця року – Шимків


Заступник глави адміністрації президента Дмитро Шимків
Заступник глави адміністрації президента Дмитро Шимків

Заступник глави адміністрації президента Дмитро Шимків заявив, що одразу після формування нового уряду буде затверджений персональний склад Національної ради реформ і до кінця року проведуть перше її засідання.

«Ми хотіли би провести засідання Національної ради реформ до кінця цього року. Є перелік питань, які хотілося б обговорити», – зазначив Шимків, повідомляє прес-служба президента.

Крім того, заступник глави адміністрації президента розповів про поточний стан реалізації реформ, зокрема 15 грудня планується запустити в тестове використання систему електронних державних закупівель.

За його словами, про намір взяти участь у «пілоті» заявили Державне управління справами, Київська міська державна адміністрація, «Енергоатом».

У серпні указом президента створили Національну раду реформ. У документу зазначається, що рада реформ є спеціальним консультативно-дорадчим органом при президентові України з питань стратегічного планування, узгодження позицій щодо впровадження в Україні єдиної державної політики реформ та їх реалізації.

XS
SM
MD
LG