Доступність посилання

ТОП новини

Упродовж дня бойовики понад півсотні разів обстрілювали позиції сил АТО – штаб


Упродовж суботи, 6 грудня,бойовики здійснили 58 атак по позиціях сил українських військових. Про це повідомляє прес-центр АТО.

«Упродовж дня, зомбі із триколорами на шевронах 58 разів вдавалися до своєї улюбленої тактики терору: використовували міномети, «Гради» та артилерію для знищення українців...Проти сил АТО воюють індивідуми, які свідомо ігнорують усі норми міжнародного гуманітарного права», – йдеться в повідомленні.

«Лише на Дебальцевському напрямку терористи прагнуть зрівняти із землею вогнем своєї артилерії населені пункти Дебальцево, Нікішино, Рідкодуб, Ольховатка, Вуглегірськ, Малоорловка, Чернухіно, Міус, Шуми та шахта «Полтавська». 24 рази вони намагались реалізувати свої підступні плани, але марно. Кваліфікація ворожих артилеристів є низькою. Вогонь ведеться хаотично та неприцільно. Наші артилеристи 20 разів уміло подавляли ворожу активність, накриваючи вогнем скупчення живої сили та техніки терористів», – зазначили в АТО.

«Стурбовані падінням власних рейтингів у інформаційному просторі та знеціненню в очах мешканців Донеччини і Луганщини примарних ідей «Новоросії», терористи казяться від люті і власного безсилля», –мовиться в повідомленні.

В районі Маріуполя бойовики хаотично обстрілювали Миколаївку, Гнутове і Павлополь з ПЗРК, мінометів та «Градів».

Крім того, за даними прес-центру АТО, тривають атаки бойовиків і в районі донецького аеропорту.

Обстріли бойовиками позицій сил АТО тривали від ранку. У штабі повідомляли про пожвавлення сепаратистів поблизу Маріуполя.

XS
SM
MD
LG