Доступність посилання

ТОП новини

За фактом подій у Вінниці порушено кримінальну справу – МВС


Слідчий відділ управління МВС України у Вінницький області відкрив кримінальні провадження за фактом порушення громадського порядку та побиття міліціонерів біля Вінницької облдержадміністрації. Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області.

«За фактами грубого порушення правопорядку біля приміщення ОДА слідчим управлінням міліції до єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінальних правопорушень за ознаками ч.4 ст.296 КК України (хуліганство) та ч.2 ст.345 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу)», – йдеться в повідомленні.

У міліції зазначили, що восьмеро працівників міліції, які забезпечували охорону громадського порядку, були госпіталізовані з різного ступеня тілесними ушкодженнями та отруєнням газом.

Міліція почала досудове слідство.

Сьогодні у Вінниці активісти штурмували будівлю облради, в результаті чого потерпіло декілька правоохоронців. В приміщенні ОДА була запланована позачергова сесія щодо відставки чинного голови облради Сергія Свитка. Активісти пройшли в будівлю, зайняли залу та президію та підготували звернення до президента щодо звільнення голови Вінницької ОДА Анатолія Олійника.

XS
SM
MD
LG