Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко про візит у Сінгапур: домовилися про навчання співробітників Антикорупційного бюро України


Порошенко хоче використати досвід Сінгапуру в боротьбі з корупцією
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:03 0:00

Порошенко хоче використати досвід Сінгапуру в боротьбі з корупцією

Президент України Петро Порошенко та виконувач обов’язків директора Бюро корупційних розслідувань Сінгапуру Джеймс Лоу домовились про навчання співробітників Антикорупційного бюро України. Про це повідомляє прес-служба президента.

«Чим ефективніше ми боротимемося з корупцією, тим кращий інвестиційний клімат зможемо створити, в тому числі для сінгапурського бізнесу, і більше інвестицій зможемо отримати», – заявив президент під час зустрічі з Лоу в Сінгапурі.

Бюро корупційних розслідувань Сінгапуру було створене у 1952 році. Його робота стала відчутною в суспільному і політичному житті країни з 1959. Чисельність персоналу становить 110 осіб. Основними функціями Бюро є розслідування зловживань та порушень держслужбовців, що мають ознаки корупції, моніторинг діяльності держустанов з метою запобігання виникнення передумов для корупційних дій.

14 жовтня Верховна Рада ухвалила закон про створення Національного антикорупційного бюро. Порошенко пропонує запросити на посаду голови Антикорупційного бюро іноземця.

XS
SM
MD
LG