Доступність посилання

ТОП новини

У зоні АТО сепаратисти здійснили п’ять обстрілів – штаб


Проросійські сепаратисти, архівне фото
Проросійські сепаратисти, архівне фото

Станом на 13-у годину у зоні АТО зафіксували п’ять обстрілів. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.

За даними штабу, проросійські бойовики вели вогонь протитанковими керованими ракетами, з мінометів та артилерії в районі населених пунктів Фрунзе, Щастя, Донецьке.

«Однак площадкою для демаршу вони обрали район Маріуполя. Спочатку вони зчинили стрілянину в околицях населеного пункту Піщевик. Як з’ясувалося, це все було частиною завчасно підготовленого сценарію: Трохи пізніше в районі Піщевика на території підконтрольний бойовикам вже було чути вибухи з «Градів», – мовиться у повідомленні.

9 грудня в зоні АТО оголосили «день тиші». Загиблих серед українських військових в той день не було. «Режим тиші» продовжили. Проте українські військові і проросійські сепаратисти стверджують, що «режим тиші» порушується.

За даними РНБО, 10 грудня на Донбасі загинули троє українських військових, ще восьмеро поранені. 11 грудня один військовий поранений.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що сьогодні, 12 грудня, внаслідок бою в місті Павлопіль, що за 25 кілометрів від Маріуполя, загинули двоє бійців полку Національної гвардії «Азов».

Станом на 11 листопада, за даними РНБО, від початку проведення АТО 4079 українських військових були поранені, загинули 1052.

XS
SM
MD
LG