Доступність посилання

ТОП новини

СБУ вводить «гарячу лінію» для збору інформації про злочини щодо євромайданівців


Розслідування справ Небесної сотні йде незадовільно – СБУ
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:00 0:00

Служби безпеки України вводить закритий окремий канал для збору інформації про злочини проти активістів Євромайдану, повідомляє прес-служба цього відомства.

«Call-centre Служби безпеки України від сьогодні в цілодобовому режимі буде приймати інформацію та свідчення про злочини, вчинені проти активістів Євромайдану протягом листопада 2013 – лютого 2014», – йдеться в повідомленні.

СБУ закликає всіх, хто має будь-яку інформацію, яка допоможе розслідуванню, можуть звертатися за номером телефону «гарячої лінії» 0-800-501-482 (дзвінки приймаються цілодобово), повідомлення можна відправляти також на нову електронну пошту tribunal@ssu .gov.ua.

Радник голови СБУ Маркіян Лубківський зазначив, що функції загальної «гарячої лінії» розширені й створено окремий канал для повідомлень про правопорушення проти євромайданівців на прохання адвокатів родичів Героїв Небесної сотні.

За даними прес-служби, в СБУ створена координаційна група з допомоги в розслідуванні злочинів проти активістів Євромайдану. До неї увійшли адвокати сімей Героїв Небесної сотні і численна група фахівців СБУ.

Командир «Беркута» Дмитро Садовник, підозрюваний у співучасті в масових вбивствах на Майдані, на початку жовтня втік після того, як суд замінив йому запобіжний захід з тримання під вартою на домашній арешт. Його місце перебування не відоме.

.

XS
SM
MD
LG