Доступність посилання

ТОП новини

Екс-міністр соцполітики Денісова заявила, що була на Донбасі «чотири-п’ять разів», зокрема, в Донецьку


Чи була екс-міністр соціальної політики Людмила Денісова на Донбасі?
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:52 0:00

За період ведення бойових дій на сході України екс-міністр соціальної політики Людмила Денісова була з робочим візитом на Донбасі «чотири-п’ять разів». Про це вона заявила, відповідаючи на запитання кореспондента Радіо Cвобода.

«Ну може чотири-п’ять разів я була там. У яких саме містах? І в Донецьку була, і в Луганській області була», – говорить Денісова.

Вона також додала, що на посаді екс-міністра соціальної політики мала відрядження в зону АТО, адже опікувалась соціальними проблемами регіону.

«Слухайте, а зараз чому ви мене про це питаєте? Зараз я голова комітету. Я вам відповідаю, що ми зустрічались із тими, хто забезпечує соціальний захист людей. У межах своїх повноважень міністра соціальної політики», – додала Денісова.

Раніше на Всеукраїнському форумі вимушених переселенців уповноважена президента України із врегулювання конфлікту в Донецькій та Луганській областях Ірина Геращенко, посилаючись на слова новопризначеного міністра соцполітики Павла Розенка, заявила, що екс-міністр Людмила Денісова, а також керівники департаментів її відомства за час ведення бойових дій на Сході жодного разу не були на Донбасі.«І взагалі це ненормально, що президент там буває, а з міністрів там був тільки міністр Аваков і міністр Полторак», – заявила вона.

Людмила Денісова працювала на посаді міністра соціальної політики в уряді Арсенія Яценюка з лютого до грудня 2014 року.

На Донбасі досі не здійснюються соціальні виплати та виплати пенсій у деяких підконтрольних Україні населених пунктах, люди там отримують допомогу від українських військових та волонтерів. Залишаються також неевакуйованими з небезпечних територій окремі дитячі заклади.

XS
SM
MD
LG