Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко анонсує проведення засідання тристоронньої контактної групи в неділю


Президент України Петро Порошенко
Президент України Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко повідомив, що наступне засідання тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі може відбутися в Мінську в неділю, 21 грудня.

«Є надія, що в неділю в Мінську відбудеться засідання тристоронньої контактної групи», – заявив він під час спільної прес-конференції з президентом Польщі Броніславом Коморовським.

Напередодні президенти України, Росії, Франції і канцлер Німеччини разом обговорили телефоном ситуацію в Україні й закликали виконувати Мінські домовленості.

Зокрема, у прес-службі президента України повідомили, що Петро Порошенко, Франсуа Олланд, Анґела Меркель та Володимир Путін погодились щодо необхідності дотримання всіх пунктів Мінських домовленостей задля мирного врегулювання на Донбасі і проведення зустрічі тристоронньої контактної групи для забезпечення прогресу у виконанні Мінських домовленостей до кінця тижня.

Засідання тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі було заплановане на минулий тиждень, але не відбулося.

XS
SM
MD
LG