Доступність посилання

ТОП новини

МВС виступає за відкритий судовий процес над Пукачем – Аваков


Міністерство внутрішніх справ України виступає за відкритий судовий процес над справою колишнього начальника департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.

«МВС виступає за відкритий судовий процес над екс-генералом Пукачем у справі щодо вбивства журналіста Георгія Гонгадзе. Апеляційний суд Києва має розсекретити матеріали засідань і відкрити процес для суспільства. Апеляція на рішення суду першої інстанції з цього найважливішого для України справі в умовах мінливої країни не може бути закритою», – написав Аваков.

На початку 2013 року Печерський райсуд Києва визнав колишнього керівника Департаменту розвідки і зовнішнього спостереження МВС України Олексія Пукача винним у вбивстві Георгія Гонгадзе і присудив йому довічне ув’язнення. Через рік суд почав у закритому режимі розглядати апеляції на вирок. 8 грудня Апеляційний суд Києва переніс на невизначений термін розгляд апеляції на вирок Пукачу.

XS
SM
MD
LG