Доступність посилання

ТОП новини

Після сутичок у Харкові 4 людини потрапили до лікарні


У Харкові активісти поштовхалися з міліцією, намагаючись пройти до мерії
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:45 0:00

У харківській міській лікарні швидкої і невідкладної допомоги наразі проходять обстеження четверо потерпілих внаслідок сутичок під стінами міської ради. Про це Радіо Свобода повідомила заступник міського голови Світлана Горбунова-Рубан.

«Одна жінка і троє чоловіків. Стан здоров’я оцінюється лікарями», – розповіла вона.

За словами головного лікаря міської лікарні швидкої і невідкладної допомоги Олени Ковальової, у потерпілої літньої жінки легка травма, а в трьох чоловіків «травми явно не амбулаторного характеру, обстеження ще триває».

Що ж до потерпілого депутата міської ради Володимира Скоробагача, він звернувся до відділення політравми, повідомили в прес-службі обласної міліції. За словами речниці облуправління МВС Наталі Захарової, медики обстежують очі Скоробагача, є інформація, що у нього опік рогівки очей. Заступник міського голови Світлана Горбунова-Рубан не стала коментувати цей факт, посилаючись на конфіденційність інформації.

У Харкові активісти вкинули міського депутата в смітник
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:24 0:00

В обласному управлінні МВС повідомили, що факт переслідування Володимира Скоробагача з боку активістів з українською символікою, обличчя яких були закриті масками, занесений до Єдиного реєстру правопорушень.

У міліції вже з’ясовують обставини проведення ранкових акцій під стінами мерії, обіцяють покарати винних організаторів пікету з сутичками.

Раніше сьогодні в Харкові депутата міської ради Володимира Скоробагача вкинули в смітник і облили зеленкою.

Також сьогодні громадські активісти перекрили центральну харківську вулицю Сумську навпроти будівлі міської ради Харкова, де відбувалася сесія. Люди вимагали, щоб їх безперешкодно пропускали до міської ради на засідання.

XS
SM
MD
LG