Доступність посилання

ТОП новини

У Станиці Луганській на гранаті підірвався місцевий житель – Луганська ОДА


У Станиці Луганській на гранаті підірвався 45-річний місцевий житель, повідомили у прес-службі голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

«Тіло чоловіка з чисельними осколковими пораненнями тулуба знайшли в його ж автомобілі на одній із вулиць райцентру. За попередніми даними, він оглядав або намагався розібрати знайдену гранату, яка вибухнула», – йдеться в повідомленні.

За словами Москаля, це вже другий підряд аналогічний нещасний випадок у Станиці – днем раніше на гранаті РГД-5 тут підірвалися двоє місцевих чоловіків, один із яких загинув на місці, а другий потрапив у лікарню.

«Надмірна мілітаризація регіону, постійні бойові дії, покинуті боєприпаси призводять до таких випадків, від яких страждають мирні люди. Скоріше за все, кількість подібних випадків у майбутньому тільки зростатиме», – прогнозує голова Луганської ОДА.

З 9 грудня в зоні АТО оголосили «режим тиші». У штабі АТО повідомляють про зменшення кількості обстрілів бойовиків, хоча і проросійські сепаратисти, і українські військові заявляють про порушення «режиму тиші».

З квітня на території Донецької і Луганської областей проводиться антитерористична операція. Досі частину цих областей контролюють проросійські сепаратисти.

XS
SM
MD
LG