Доступність посилання

ТОП новини

На вихідні в Україні прогнозують заметіль


Український гідрометцентр попереджає про ускладнення погодних умов на вихідні, зокрема – утворення на більшій частині території України снігового покриву висотою 10-40 сантиметрів, а на дорогах – ожеледицю.

«27-28 грудня у південній частині, східних, Дніпропетровській, Кіровоградській, Полтавській, 28 грудня і в Сумській областях сніг, мокрий сніг (на півдні з дощем), місцями сильні опади, ожеледь, налипання мокрого снігу, хуртовини, пориви вітру 15-20 м/с, у Криму та Приазовʼї місцями 25-30 м/с», – інформує прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Окрім того, 29 грудня та вночі 30 грудня циклон зумовить в Україні сильний сніг, хуртовини, снігові замети у центральних та Одеській областях, місцями дуже сильні снігопади, у південній частині – сильний мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь. Швидкість вітру посилюватиметься до 17-22 м/с, у південних та центральних областях 25-30 м/с.

В акваторії Чорного та Азовського морів очікується штормова погода.

Удень 30 грудня та протягом 31 грудня очікується поступове послаблення та припинення опадів і явищ, а також зниження температури вдень до 8-14 градусів морозу.

XS
SM
MD
LG