Доступність посилання

ТОП новини

Із Дніпропетровська на Донбас виїхав іще один гуманітарний вантаж Ахметова


Вантажівки з гуманітарною допомогою фонду Ахметова
Вантажівки з гуманітарною допомогою фонду Ахметова

Із Дніпропетровська на Донбас у пʼятницю виїхав іще один гуманітарний рейс від благодійного фонду Ріната Ахметова. Про це у своєму «Фейсбуці» повідомила директор із комунікацій групи компаній СКМ Наталія Ємченко.

«15 машин. Брендованих. З документами. Ми поінформували всіх, кого тільки можна було поінформувати: Дніпропетровську ОДА, батальйони, міжнародників, МНС. Ми були конструктивні, запропонували всім оглянути машини і брати участь у супроводі колони. На цю пропозицію зі жвавим інтересом відгукнулися в Дніпропетровській ОДА і представники батальйону «Дніпро-1», – зазначила Ємченко.

Вона наголосила, що мова йде саме про гуманітарний вантаж.

У неділю, 14 грудня, бійці добровольчого батальйону «Дніпро-1» відмовилися пропускати 22 вантажних автомобілі фонду Ахметова в Донецьк. Після цього народний депутат, колишній комбат батальйону «Донбас» Семен Семенченко заявив, що серед вантажів у затриманих понад 20 вантажівках із допомогою від Фонду Ріната Ахметова для жителів непідконтрольних владі України територій є речі для бойовиків. У СКМ ці заяви заперечують.

XS
SM
MD
LG