Доступність посилання

ТОП новини

Вибух у Херсоні – загинув чоловік, що його вчинив


Рятувальники на місці вибуху в Одесі, 23 грудня 2014
Рятувальники на місці вибуху в Одесі, 23 грудня 2014

У Херсоні в одному з пунктів обміну валют пролунав вибух. Як повідомляє МВС, це сталося близько 11:00 у суботу, 27 грудня.

«27 грудня об 11:10 до чергової частини Суворовського РВ ХМУ УМВС України в Херсонській області надійшло повідомлення від 45-річного місцевого жителя. Херсонець розповів, що близько 11:10 до приміщення пункту обміну валют, розташованого у центрі міста, зайшов невідомий громадянин віком близько 25-30 років. На тулубі чоловіка знаходився предмет, схожий на вибуховий пристрій, який був приведений в дію у невідомий спосіб», – мовиться у повідомленні.

За інформацією міліції, чоловік, особа якого наразі не встановлена, від отриманих травм помер на місці події, більше ніхто не постраждав.

«Під час огляду місця події правоохоронці виявили ще один вибуховий пристрій, який був знешкоджений спеціалістами на місці», – зазначають в МВС.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 Кримінального кодексу України – «розбій». Проводяться слідчі дії.

У ніч на 27 грудня вибух пролунав також в Одесі, в результаті чого загинув чоловік, який ніс вибухівку. 23 грудня в Одесі пролунав ще один вибух, внаслідок чого була пошкоджена машина. Ніхто із перехожих не постраждав.

Упродовж останнього часу кілька вибухів пролунало і у Харкові.

XS
SM
MD
LG