Доступність посилання

ТОП новини

У Росії припинили справу стосовно компанії Roshen – адвокат


У Росії слідчі припинили кримінальну справу стосовно української кондитерської компанії Roshen, фактичним власником якої є президент України Петро Порошенко.

Як повідомила в Twitter адвокат Віолетта Волкова, справу закрили за відсутністю складу злочину, з російських рахунків Roshen у два з половиною мільярди рублів зняли арешт, за генеральним директором компанії визнали право на реабілітацію.

Кримінальну справу стосовно української кондитерської корпорації Roshen порушили два роки тому. Російський холдинг «Об’єднані кондитери» вимагав від компанії виплати понад двох мільярдів рублів за нібито незаконне використання товарного знака. У березні 2014 року Тверський суд Москви заарештував російські рахунки Roshen.

Порошенко обіцяв продати свій бізнес, зокрема компанію Roshen, після обрання його президентом. Він переміг на виборах глави держави 25 травня цього року. Вчора Порошенко заявив, що після обрання його президентом була укладена угода про продаж компанії. «На сьогоднішній день юридично я фактично позбавлений впливу на Roshen», – зазначив він.

XS
SM
MD
LG