Доступність посилання

ТОП новини

Олівер Стоун каже, що поговорив із Януковичем і знайшов у подіях в Україні сліди ЦРУ


Олівер Стоун
Олівер Стоун

Американський кінорежисер Олівер Стоун заявив сьогодні, що протягом чотирьох годин брав у Москві інтерв’ю у Віктора Януковича, і додав із посиланням на думку колишнього президента України і «багатьох свідків», що так звані снайпери, які вбивали людей в останні дні Майдану, – це «іноземні елементи, впроваджені прозахідними фракціями», які «мають на собі відбитки пальців ЦРУ».

Як написав американський режисер, відомий прихильністю до президента Росії Володимира Путіна й антиамериканських діячів Латинської Америки і критикою офіційної політики США, Януковича «змусили до втечі з України численними спробами вбивства» «добре озброєні радикали-неонацисти». А Захід після цього «перевороту» продовжив переважно говорити про «Росію у Криму», тоді як справжня мова має йти про «США в Україні», але «про цю правду не повідомляють на Заході», заявив проросійський американський діяч.

За його словами, інтерв’ю з Януковичем, який «був легітимним президентом України, а потім 22 лютого раптом перестав ним бути», призначене для «нового англомовного документального фільму, виробниками якого є українці». Як заявив Олівер Стоун, деталі висловленої ним позиції будуть представлені в цьому фільмі, дальших подробиць про який він не навів.

Крім того, він повідомив, що нині робить також фільм про Едварда Сноудена, колишнього контрактника спецслужб США, який викрив таємні програми стеження за багатьма людьми.

Раніше Стоун заявляв, що буде знімати документальний фільм про Путіна.

XS
SM
MD
LG