Доступність посилання

ТОП новини

У Москві на 15 діб заарештували двох учасників «народних зборів»


Суд у російській столиці Москві заарештував на 15 діб двох учасників так званих «народних зборів» на Манежній площі на знак протесту проти обвинувального вироку братам Навальним у справі про розкрадання.

Суд визнав Михайла Крігера і Романа Немучинського винними за адміністративною статтею про непокору співробітнику поліції, повідомляє правозахисний портал ОВД-Інфо.

Замоскворецький суд Москви 30 грудня засудив Олексія Навального до 3,5 років позбавлення волі умовно, його брат Олег отримав такий же термін в колонії загального режиму. Слідчі вважають, що Навальні викрали у компанії «Ів Роше» близько 30 мільйонів рублів.

Брати Навальні свою провину заперечують, їхні прихильники вважають справу політично мотивованою.

Розгін мітингу у Москві. Понад 200 активістів затримано
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:58 0:00

30 грудня у декількох містах Росії, зокрема, в Москві, Петербурзі, Саратові, Самарі, Томську, Воронежі, пройшли так звані «народні збори», на яких люди «обговорили» обвинувальний вирок Навальним. У Москві на несанкціоновану акцію на Манежній площі, за даними активістів, прийшли близько п’яти тисяч людей, у поліції повідомили про півтори тисячі учасників. Поліція затримала майже 250 людей.

XS
SM
MD
LG