Доступність посилання

ТОП новини

Правоохоронці з’ясовують обставини вибуху на станції Одеса-Пересип – МВС


Управління МВС на Одеській залізниці з’ясовує обставини вибуху під залізничною цистерною, внаслідок якого з неї на станції Одеса-Пересип вилився газойль, повідомила в суботу прес-служба управління.

Розлив нафтопродукту виявили під цистерною на станції в ніч на суботу, а відтак експерти з’ясували, що характер отвору в цистерні, через який витекла речовина, має вибухову природу і стався внаслідок детонації вибухового пристрою – конденсованої речовини, тип якої встановлюється, мовиться в повідомленні.

Жертв та потерпілих не має, затримки руху потягів не було, а розлитий газойль, за висновком експертів, стає небезпечним та токсичним за температури 23 °С. Зараз на місці події лежить сніг.

Транспортна міліція повідомила, що матеріали про подію будуть направлені до управління Служби безпеки України в Одеській області.

Відео: УМВС України на Одеській залізниці

Останнім часом в Україні почастішали вибухи, які пов’язують із терористичною діяльністю сепаратистів зі сходу України. Але це стосується не всіх таких подій – є і спричинені звичайним недбальством.

XS
SM
MD
LG