Доступність посилання

ТОП новини

Із наради у Порошенка: в понеділок українські військові отримають ще 100 одиниць техніки


У понеділок, 5 січня, на військовому полігоні під Житомиром відбудеться передача чергових 100 одиниць техніки для потреб української армії. Про це повідомив президент Петро Порошенко на нараді з силовиками з питань безпеки і перебігу АТО.

«Фактично за місяць ми передали нашим військовим значні обсяги нової або модернізованої бойової техніки. Найближчим часом заплановано чергові етапи передачі сучасної техніки до Збройних сил», сказав Порошенко.

Президент заявив, що Україні за короткий термін вдалося значно посилити боєздатність Збройних сил.

Петро Порошенко наголосив, що кожен мобілізований військовослужбовець має бути забезпеченим усім необхідним, а питання вибору постачальника має узгоджуватися керівниками силових відомств з волонтерами.

«Якщо потрібно переглянути компанії-постачальники, які були в минулому, потрібно це зробити з участю волонтерів. Я був приємно вражений якістю та ціною української продукції для військових, що була представлена на Яворівському полігоні, і прошу Міністерство оборони врахувати цю позицію», – сказав президент.

У неділю в адміністрації президента повідомили про скликану Петром Порошенком нараду з силовиками, де ключовим питанням для обговорення стала ситуація в зоні проведення антитерористичної операції, стан виконання Мінських домовленостей та контроль за перетином лінії зіткнення на сході України.

На цю ж тему:

Українська армія 30 грудня отримала нову техніку на понад мільярд гривень

XS
SM
MD
LG