Доступність посилання

ТОП новини

У Станиці Луганській тривають перестрілки – Москаль


Упродовж суботи і за минулу ніч бойовики збройного угруповання «ЛНР», що визнане в Україні терористичним, 8 разів обстріляли контрольовану Україною територію Луганської області. Про це на своєму сайті повідомив голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

«Найгарячіші точки – Станиця Луганська та Кримське Новоайдарського району. Значних руйнувань інфраструктури та постраждалих серед мирного населення немає. У Станиці Луганській учора зранку відбулося бойове зіткнення українських силовиків із бойовиками, крім того селище кілька разів обстріляли з мінометів. Системи життєзабезпечення не пошкоджені й працюють у звичайному режимі», – повідомив Москаль.

«Станом на 10 годину сьогоднішнього дня в Станиці все ще тривають перестрілки із застосуванням крупнокаліберних кулеметів та автоматів. В інших традиційно гарячих точках контрольованої Україною території Луганської області (Чорнухіне, Трьохізбенка, Щастя) поки що зберігається вогнева тиша», – додав Геннадій Москаль.

В суботу ввечері речники АТО повідомляли про певне знищення провокаційних дій з боку бойовиків у порівнянні з п’ятницею, але вже у неділю заявили про поновлення бойовиками вогневих ударів по позиціях сил українських військових.

XS
SM
MD
LG