Доступність посилання

ТОП новини

У Горлівці «замінували» вокзал


Горлівка
Горлівка

Сьогодні вночі до чергової частини лінійного відділу на станції Артемівськ (Горлівка) надійшло анонімне повідомлення про мінування залізничного вокзалу станції Артемівськ-2. Про це повідомили у прес-службі МВС на Донецькій залізниці.

Біля 00:30 на телефон 102 зателефонувала невідома жінка та повідомила, що на третьому ряду приміщення вокзалу закладено міну. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. При огляді приміщення вокзалу ніяких сторонніх осіб та предметів виявлено не було.

Подію зареєстровано до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 259 Кримінального кодексу України – завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності. Проводяться слідчі заходи.

Раніше в РНБО заявляли, що майже щоденні жарти про замінування об'єктів інфраструктури – це намагання дестабілізувати ситуацію по всій Україні. За даними міліції, левова частка дзвінків про мінування надходила з території районів Донецької та Луганської областей, які тимчасово контролюються бойовиками.

XS
SM
MD
LG