Доступність посилання

ТОП новини

СБУ затримала заступника голови Рівненської ОДА за підозрою в хабарництві


Радник глави СБУ Маркіян Лубківський
Радник глави СБУ Маркіян Лубківський

СБУ затримала заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації за підозрою у хабарництві. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив радник глави СБУ Маркіян Лубківський.

«Служба безпеки спільно з Генеральною прокуратурою України припинила протиправну діяльність заступника голови Рівненської обласної державної адміністрації. Викритий корупційний механізм передбачав отримання цим високопоставленим чиновником протягом певного часу неправомірної вигоди від місцевих перевізників. Гроші були потрібні за надання переваг у конкурсах з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах», – зазначив він.

Заступник голови Рівненської ОДА був затриманий під час отримання чергової неправомірної вигоди у розмірі 8 тисяч доларів, уточнив Лубківський.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або отримання неправомірної вигоди у значному розмірі, скоєне службовою особою, що займає відповідальне становище), вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

XS
SM
MD
LG