Доступність посилання

ТОП новини

Міліція відкрила провадження проти екс-заступника глави Мінрегіону Ісаєнка


Міліція порушила кримінальне провадження проти колишнього заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Дмитра Ісаєнка за підозрою в незаконному отриманні чиновником статусу учасника антитерористичної операції. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України.

Внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 358 Кримінального кодексу (підроблення документів, печаток, штампів та бланків).

Сьогодні уряд звільнив заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Дмитра Ісаєнка.

«Неприпустимо, щоб державні посадовці, побувши кілька годин у зоні АТО, бігли та отримували статус учасника бойових дій. Той, хто виконував свої функції в зоні АТО як держслужбовець або працював за дорученням уряду, не може стати учасником АТО», – заявив прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.

Вчора група народних депутатів змусили заступника міністра Дмитра Ісаєнка відмовитися від статусу. Ісаєнко визнав, що ніде не воював.

Станом на кінець грудня статус учасника бойових дій отримали понад 6 тисяч людей.

XS
SM
MD
LG