Доступність посилання

ТОП новини

Уночі на Луганщині загинули двоє військових – Москаль


Геннадій Москаль
Геннадій Москаль

Протягом ночі 18 січня тривали обстріли контрольованих Україною населених пунктів Луганської області з артилерії, мінометів та «Градів». Загинули двоє українських військових, повідомляє голова Лугнаської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

«У місті Щастя після 2:00 реактивні снаряди з «Градів», випущені з боку контрольованої «казаками» Веселої Гори, влучили в будівлю школи міліції. Один український військовослужбовець загинув», – ідеться в повідомленні.

Ще один військовий, за даними Москаля, загинув внаслідок обстрілу села Трьохізбенка Новоайдарського району.

«Крім того, за уточненими даними, під час вчорашнього обстрілу Попасної з «Градів» загинув не один, а двоє місцевих мешканців – чоловіки 57 та 58 років. Обидва отримали осколкові поранення, несумісні з життям. Ще двоє чоловіків – 30 та 62 років – поранені й доставлені до лікарні», – інформує голова облдержадміністрації.

За його даними, зранку 18 січня стрілянина вщухла, «режим перемир’я на Водохреща, про який домовилися голова Луганської ОДА Геннадій Москаль та глава так званої ЛНР Ігор Плотницький, дотримується».

Сайт луганських сепаратистів про такі домовленості Москаля і Плотницького не повідомляє. Водночас увечері 17 січня російські інформагенції стверджували, що домовленість про припинення вогню 18 і 19 січня існує.

XS
SM
MD
LG