Доступність посилання

ТОП новини

Фонд Ахметова припиняє видачу гуманітарної допомоги в Донецьку


Одна із вантажівок із гуманітарною допомогою перед відправленням до Донецька, Дніпропетровськ, грудень 2014 року
Одна із вантажівок із гуманітарною допомогою перед відправленням до Донецька, Дніпропетровськ, грудень 2014 року

Фонд Ріната Ахметова оголосив про припинення видачі гуманітарної допомоги в Донецьку та «деяких містах-сателітах». Про це ідеться в повідомленні на офіційному сайті фонду.

«У зв’язку з загостренням ситуації в Донецьку, гуманітарний штаб Ріната Ахметова вирішив призупинити роботу пунктів видачі всієї гуманітарної допомоги на стадіоні «Донбас-Арена» та інших пунктах видачі в Донецьку. У містах-сателітах Донецька рішення про закриття пунктів видачі допомоги ухвалюватиметься кожним керівником пункту окремо – залежно від ситуації в місті», – повідомляє сайт Фонду Ахметова.

19 січня з Дніпропетровська до Донецька також не вирушить чергова колона допомоги. Благодійники обіцяють оперативно повідомити про відновлення роботи після нормалізації ситуації.

Протягом останніх днів запеклі бої точаться в районі Донецького аеропорту і прилеглих населених пунктів. Українські військові заявляють, що далі контролюють новий термінал летовища, проросійські сепаратисти твердять, що перебрали його під свій контроль.

Зранку 18 січня Донецьк прокинувся від звуків артилерійської канонади, обстріли в районі обласного центру тривають досі.

XS
SM
MD
LG