Доступність посилання

ТОП новини

У «ДНР» вітають висновок ОБСЄ, що автобус під Волновахою обстріляли з їхнього боку


Один з лідерів незаконного збройного угруповання «ДНР»
Один з лідерів незаконного збройного угруповання «ДНР»

В незаконному збройному угрупованні «ДНР» назвали неупередженим і адекватним звіт Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ про трагедію з автобусом під Волновахою 13 січня, повідомляє російська агенція «Інтерфакс».

Про це заявив представник «ДНР»Денис Пушилін.

«Їх (ОБСЄ – ред.) зрушення в адекватності і неупередженості оцінки ситуації на Донбасі викликають в «ДНР» позитивні оцінки, хоча хотілося б, щоб представники ОБСЄ працювали ще активніше, більш масштабно оцінювали ситуацію з руйнуваннями й жертвами в результаті обстрілів Збройних сил України», – наводить слова Пушиліна Донецьке агентство новин.

Пушилін зазначив, що ОБСЄ підготувала адекватний звіт щодо загибелі пасажирів автобуса під Волновахою. «Цікаво зараз подивитися на реакцію української сторони, як вони зараз цей звіт будуть трактувати».

Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні вважають, що всі досліджені ними кратери від вибухів на місці обстрілу блокпосту під Волновахою, де загинули цивільні, спричинені ракетами, випущеними з північно-східного напрямку. Про це йдеться у звіті місії за результатами третього огляду місця трагедії, що відбувся напередодні.

Саме в напрямку на північний схід від місця, де загинули люди, розташовані захоплені наразі сепаратистами території, зокрема, місто Докучаєвськ, де, за даними українських силовиків, розташовані не просто сили сепаратистів, а їхня військова база з важким озброєнням.

На цю ж тему:

Пасажрський автобус, який був уражений вибухом ракети в результаті обстрілу

У результаті обстрілу з «Граду» біля Волновахи 12 людей убито
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:53 0:00

(Відео обстрілу блокпосту сил АТО біля Волновахи (відео з камери спостереження))

XS
SM
MD
LG