Доступність посилання

ТОП новини

У Давосі європейцям мають довести, що Україна захищає безпеку Європи – Шимків


Дмитро Шимків
Дмитро Шимків

Завдання українських лідерів на цьогорічних щорічних зборах Всесвітнього економічного форуму у Давосі (Швейцарія) – довести, що Україна нині захищає безпеку всієї Європи. Так окреслив завдання, які ставить перед собою делегація України, заступник голови адміністрації президента Дмитро Шимків.

«Нам треба докласти максимальних зусиль на переговорах і зустрічах, … щоб донести питання, що Україна захищає безпеку Європи. Друге – це питання інформованості про зміни і реформи, які відбуваються в Україні. Дуже важливо поінформувати наших партнерів, що ми робимо і яких результатів досягаємо, які зміни у суспільстві і керівництві країни відбуваються. І третє питання – це діалог з міжнародними фінансовими інституціями щодо залучення додаткових коштів для підтримки України», – зазначив Шимків сьогодні в Києві.

Делегацію України на давоському зібранні ВЕФ очолює президент Петро Порошенко і керівники уряду, у її складі – представники бізнесу і громадськості, повідомив Шимків.

Президент Петро Порошенко виступить на зустрічі з доповіддю й обговорить ситуацію в Україні під час своїх зустрічей з економістами, політиками і підприємцями, з якими обговорить ситуацію в Україні.

За словами Шимківа, вперше на зустрічі у Давосі будуть обговорені питання, наскільки небезпечними є воєнні конфлікти і тероризм для ведення бізнесу й економічного розвитку окремих держав і цілих регіонів.

Щорічні збори Всесвітнього економічного форуму відбуваються цього року у Давосі 21–24 січня за участю лідерів більш як сорока держав світу.

XS
SM
MD
LG