Доступність посилання

ТОП новини

СБУ поширила контртерористичну операцію на Запоріжжя


СБУ поширила контртерористичну операцію на територію Запорізької області через підрив колії та пошкодження мосту на перегоні між станціями Комиш-Зоря та Розівка Донецької залізниці. Про це йдеться у повідомленні Служби безпеки, опублікованому у вівторок, 20 січня.

«Голова СБУ Валентин Наливайченко дав відповідні вказівки щодо здійснення в області контртерористичних дій. За координацією між РНБО, СБУ, МВС, Національної гвардії і Генеральної прокуратури здійснюються оперативно-слідчі дії з метою розслідування диверсії та затримання її виконавців», – мовиться у повідомленні.

«Диверсійну групу, яка здійснила цей злочин, встановлено. Триває операція з затримання або знищення диверсантів», – наголошують в СБУ.

Як повідомляли в «Укрзалізниці», 20 січня на шляху проходження вантажного потяга стався підрив залізничного мостового переходу. У поїзді перевозився концентрат зі станції Комиш-Зоря до станції Сартана. Машиніст поїзда екстрено загальмував, через що сталося сходження з рейок локомотива і 20 вагонів. Локомотивна бригада не постраждала.

XS
SM
MD
LG