Доступність посилання

ТОП новини

Поранених військових з 31-го блокпосту на Луганщині доставили в лікарню – Москаль


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Поранених військових з 31-го блокпосту на Бахмутській трасі (поблизу села Новотошківка Попаснянського району) доставили в лікарню. Про це повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

«Незважаючи на потужні обстріли з артилерії, «Градів», мінометів і танків, швидка допомога змогла вивезти поранених бійців із 31 блокпосту й доставити в лікарню Лисичанська. Всього зараз госпіталізовано семеро осіб, які отримали поранення різного ступеню тяжкості», – йдеться у повідомленні.

Крім того, за словами Москаля, 29 блокпост на Бахмутці бойовики інтенсивно обстрілювали всю ніч, однак витіснити українських силовиків не змогли.

«Над ранок у населених пунктах, розташованих вздовж Бахмутки, настала бойова тиша, що тривала кілька годин. Близько 11-ї години потужні обстріли тут поновилися. Кримське щойно обстріляли з «Градів», є прямі влучення в будинки, три з яких зайнялися», – зазначають у Луганській облдержадміністрації.

Раніше речник АТО Андрій Лисенко повідомив, що наступ бойовиків на Луганщині в районі 29-го та 31-го блокпостів ЗСУ на Бахмутській трасі зупинено. У результаті бою сили АТО відійшли від 31-го блокпосту до опорного пункту та, отримавши підкріплення і боєприпаси, продовжують вести бій, щоб відновити свої позиції.

XS
SM
MD
LG