Доступність посилання

ТОП новини

У Станиці Луганській підірвали міст через Сіверський Донець – Москаль


Ілюстраційне фото
Ілюстраційне фото

Сьогодні було підірвано міст через Сіверський Донець у Станиці Луганській. Про це повідомляє прес-служба Луганської облдержадміністрації.

«Міст знаходився під контролем бойовиків, котрі заклали вибухівку й підірвали його. Посередині мосту утворилася вирва, і хоча обвалу не сталося, проїзд для автобусів та вантажівок неможливий. Пішоходи перейти через міст зможуть, чи зможе проїхати легковий автомобіль, з’ясовується», – йдеться у повідомленні.

Мета підриву мосту незрозуміла, скоріше за все, бойовики побоюються, що українські військові зможуть піти у контрнаступ, припускає голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

У зв’язку з підривом мосту та різкою інтенсифікацією бойових дійМоскаль своїм розпорядженням з метою забезпечення здоров’я та безпеки громадян закрив пункт пропуску «Широке – Станиця Луганська».

У Луганській облдержадміністрації зазначають, що підірваний міст – це єдина транспортна переправа, через яку здійснювався автомобільний рух із контрольованої Україною Станиці Луганської в окупований бойовиками Луганськ.

XS
SM
MD
LG