Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко обіцяє дати сепаратистам «по зубах»


Президент України Петро Порошенко
Президент України Петро Порошенко

Якщо бойовики на Донбасі відмовлятимуться дотримуватися режиму припинення вогню, вони отримають відсіч. Про це заяви президент України Петро Порошенко, у четвер, 22 січня, під час наради із силовиками, за підсумками якої буде затверджено план подальших кроків із протидії сепаратистам.

«Ми скоординували дії, підтягнули резерви, і якщо ворог не хоче тримати режим припинення вогню, якщо не хоче припинити страждання мирних людей, українських селищ і міст, ми даватимемо по зубах», – цитує Порошенка його речник Святослав Цеголко у Facebook.

22 січня секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що постійне збільшення вздовж лінії зіткнення сил проросійських сепаратистів дає підстави прогнозувати проведення бойовиками в найближчий час наступу.

Лідер угруповання «ДНР», визнаного в україні терористичним, Олександр Захарченко заявляє, що бойовики «відсунуть лінію фронту»на Донбасі.

«Ми відсунемо лінію фронту, щоб Донецьк не могли обстрілювати», – заявив він.

Сьогодні в Донецьку обстріляли зупинку громадського транспорту, у результаті загинули мирні мешканці. Сеператисти звинувачують українських військових в артобстрілі зупинки. Сили АТО звинувачення відкидають і повідомляють, що це неможливо – зупинка перебуває на відстані понад 15 кілометрів від позицій сил АТО.

XS
SM
MD
LG