Доступність посилання

ТОП новини

Станицю Луганську та село Вільхове обстрілюють, є загиблі – Луганська ОДА


Станицю Луганську, архівне фото
Станицю Луганську, архівне фото

Станицю Луганську та прилегле село Вільхове обстрілюють з систем залпового вогню «Град» та гармат, є загиблі серед мирних жителів. Про це повідомляє прес-служба голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

«Сьогодні в обід бойовики «ЛНР» вивезли на пагорб біля Сіверського Донця кілька гармат і установок «Град», із яких прямою наводкою почали обстрілювати Станицю Луганську та прилегле село Вільхове. Через прямі влучення снарядів розірвані й горять труби газопроводів, пошкоджені кілька будинків. Наслідки обстрілів поки що невідомі. На вулиці Катаєва артилерійський снаряд влучив у житловий будинок і зруйнував його. Загинули господарі – подружжя 60 років», – йдеться у повідомленні.

Інформація щодо інших потерпілих уточнюється.

Такої інтенсивності обстрілів, як зараз, у Станиці Луганській не було з початку бойових дій, констатують у облдержадміністрації.

За даними ООН, внаслідок конфлікту на Донбасі загинули щонайменше п’ять тисяч людей з квітня, коли на сході України оголосили проведення АТО. Щонайменше 262 людини загинули за останні дев’ять днів.

XS
SM
MD
LG