Доступність посилання

ТОП новини

Військові евакуювали дітей з-під обстрілу на Луганщині – Міноборони


Українські військові евакуювали 10-річну дівчинку і 11-річного хлопчика, а також їхню матір з села Трьохізбенка на Луганщині, яке постійно «обстрілюється з РСЗВ БМ-21 «Град» та мінометів з території, яку контролюють незаконні збройні формування». Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України.

«Два останні дні більшість часу діти разом з матір’ю провели у підвалі, тому без вагань залишили напівзруйнований будинок та поїхали з військовими до школи-інтернату», – ідеться в повідомленні.

«Офіцери групи цивільно-військового співробітництва розмістилидівчинку та хлопчика в навчально-виховному закладі та передали школі-інтернату харчові продукти. Військовослужбовці залишили дітям контактні номери телефонів та пообіцяли найближчим часом відвідати своїх підшефних та привезти їм подарунки», – пише сайт оборонного відомства.

У цілому в зоні конфлікту, за інформацією прес-центру антитерористичної операції, вночі тривали обстріли мирних населених пунктів. Сепаратисти на своїх сайтах твердять, що ведуть «активні оборонні дії по всій лінії зіткнення з українськими військами».

XS
SM
MD
LG