Доступність посилання

ТОП новини

У результаті обстрілу Щастя поранені двоє місцевих жителів і дитина – Луганська ОДА


Ukraine -- Kramatorsk-Debaltseve trip. ATO, 24Dec2014 (10)
Ukraine -- Kramatorsk-Debaltseve trip. ATO, 24Dec2014 (10)

Обстріли міста Щастя Луганської області з боку Веселої Гори продовжуються. Про це повідомляє прес-служба голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля.

«Пошкоджені чотири будинки на вулицях Енергетиків та Гагаріна. На вулицях Республіканській внаслідок влучення снаряду в житловий будинок поранені троє людей, у тому числі 7-річна дитина. Теплоелектростанція не пошкоджена, електроенергія в Щасті є (за винятком деяких вулиць)», – йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними облдержадміністрації, протягом ночі обстрілювали також районний центр Попасна. Кілька снарядів залетіли в житловий сектор, руйнувань немає, однак на будинках вибиті вікна й двері, розбитий газопровід низького тиску.

Наразі у Попасній тихо, ремонтні бригади намагаються відновити системи життєзабезпечення.

Вчора у Луганській облдержадміністрації зазначали, що на ранок 26 січня найскладніша ситуація в Щасті та Попасній, обстріли продовжуються. В результаті обстрілів отримали поранення четверо мирних жителів.

За даними ООН, із середини квітня 2014 року в Україні загальна кількість людських жертв сягнула 5086 осіб. За період останнього загострення ситуації на сході України, з 13 до 21 січня, через бойові дії загинуло щонайменш 262 особи, зазначають у організації.

XS
SM
MD
LG