Доступність посилання

ТОП новини

Справу про підпал кінотеатру «Жовтень» передали до суду – прокуратура


Наслідки підпалу кінотеатру «Жовтень»
Наслідки підпалу кінотеатру «Жовтень»

Прокуратура Подільського району Києва передала в Голосіївський районний суд справу про обвинувачення двох людей у підпалі кінотеатру «Жовтень». Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

Під час досудового розслідування встановлено, що 29 жовтня 2014 року 2 студенти 20 і 24 років, які, намагаючись зірвати показ кінострічки, запустили в приміщенні кінотеатру димові шашки.Це спричинило масштабну пожежу будівлі.

Слідством встановлено, що злочин було скоєно з хуліганських мотивів, наміру підпалювати приміщення студенти не мали, свою провину вони визнають повністю, зазначають у прокуратурі.

У відомстві зазначають, що студентів судитимуть за частиною 2 статті 296 (хуліганство) та частиною 1 статті 263 (незаконне зберігання зброї та бойових припасів) Кримінального кодексу України.

29 жовтня 2014 року горіла будівля кінотеатру «Жовтень», пожежники працювали до ранку наступного дня. Тоді міліція відкрила кримінальне провадження за статтею «умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу, вибуху».

XS
SM
MD
LG