Доступність посилання

ТОП новини

Вуглегірськ під контролем українських сил – Лисенко


Андрій Лисенко
Андрій Лисенко

Місто Вуглегірськ на Донеччині перебуває під контролем українських сил, заявив речник АТО, полковник Андрій Лисенко, який оприлюднив зведені дані інформаційного центру РНБО України.

«Зараз місто не перебуває під контролем бойовиків, за це місто йде бій, йде контрартилерійська боротьба. Наші воїни не збираються залишати своїх позицій. Наразі така ситуація. Вона постійно змінюється, але на місце доправлені і резерви, і боєприпаси, щоб цей об’єкт не випустити з поля зору», – сказав Лисенко.

Раніше народний депутат від «Самопомочі», командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко заявив, що Вуглегірськ поблизу Дебальцева на Донеччині перебуває під контролем бойовиків, а українські військові утримують окремі опорні пункти.

Водночас народний депутат від «Народного фронту» і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, посилаючись на свою розмову з керівником Донецької міліції В’ячеславом Аброськіним і представниками спецбатальйону міліції «Світязь», заявив, що Вуглегірськ і Дебальцеве перебувають під контролем українських сил.

Дебальцеве є однією з кількох гарячих точок, де в січні активізувалося збройне протистояння між сепаратистами та урядовими військами.

XS
SM
MD
LG