Доступність посилання

ТОП новини

Інтенсивність обстрілів українських позицій зменшується – прес-центр АТО


Щось у сепаратистів не заводиться… Єнакієве, 6 лютого 2015 року
Щось у сепаратистів не заводиться… Єнакієве, 6 лютого 2015 року

Протягом дня інтенсивність обстрілів позицій українських військових у зоні антитерористичної операції дещо зменшилась, повідомили сьогодні у прес-центрі АТО.

Проте бойовики, змінивши тактику, сконцентрували зусилля на луганському напрямку, повідомив речник АТО Анатолій Стельмах. Тут, за його словами, сепаратисти 25 разів обстріляли позиції сил АТО. Найбільше від вогневих ударів бойовиків, які використали системи залпового вогню «Град», потерпіли населені пункти Новотошківське, Ольхове, Кримське, Щастя.

На дебальцевському напрямку відбулись бойові зіткнення біля населених пунктів Чернухіне та Міус. На донецькому напрямку бойовики обстріляли 15 населених пунктів із артилерії та мінометів. А на маріупольському напрямку від обстрілів потерпіло селище Чермалик.

Загалом, за даними прес-центру, за день сепаратисти 61 раз завдали ударів по українських позиціях і мирних населених пунктах. «У відповідь українська артилерія дала ворогові гідну відсіч. За попередніми даними, знищено понад 20 бойовиків та 7 одиниць техніки», – заявив речник АТО.

Відео: Військове телебачення України

Антитерористична операція проти підтримуваних Росією збройних сепаратистів триває в частині Донецької й Луганської областей від квітня минулого року.

XS
SM
MD
LG