Доступність посилання

ТОП новини

Україні потрібно поставити зброю, бо з Москвою можна вести переговори «до посиніння» − сенатор США


Захід повинен поставити Україні зброю, бо переговори з Москвою можна проводити «до посиніння», однак вони нічого не дадуть. Про це на 51-й Мюнхенській конференції з безпеки повідомив голова комітету з питань забезпечення Збройних сил США, сенатор Ліндсі Ґрем, повідомляє УНН.

Крім того, він розкритикував позицію Німеччини щодо ненадання Україні захисного озброєння.

«Чи справді Німеччина вірить тому, що каже? Кого ви намагаєтесь не розізлити, адже їм наплювати. Можливо, потрібно допомогти тим, у кого схожі з вами цінності. Я не знаю, чим закінчиться конфлікт, якщо поставити оборонне озброєння, але я знаю, що коли потрібна допомога зі сторони моєї країни, ми готові підтримати прагнення до свободи, інакше ніхто нас не буде підтримувати. Я можу сказати європейським колегам − цей підхід не спрацьовує і можна вести переговори з Москвою, поки не посинієш, але потрібно виявляти ту брехню, яка звучить на цих переговорах», − сказав Грем.

Американський сенатор-республіканець Джон Маккейн розкритикував канцлера Німеччини Анґелу Меркель за її політику щодо України, яка, за його словами, нагадує політику умиротворення Адольфа Гітлера перед Другою світовою війною.

XS
SM
MD
LG