Доступність посилання

ТОП новини

СБУ заявляє, що запобігла вибуху в військкоматі у Харкові


Служба безпеки України запобігла вибуху у будівлі військового комісаріату Київського та Московського районів Харкова та в одній з харківських кав’ярень, повідомляє прес-служба відомства.

«За вказівкою координатора від спецслужб Російської Федерації, який перебуває на території Криму, двоє харків’ян 25-ти та 30-річного віку планували вчинити вибухи біля низки об’єктів у обласному центрі. У ніч з 6 на 7 лютого вони готувалися підірвати та підпалити адміністративну будівлю Об’єднаного військового комісаріату Московського та Київського районів Харкова. Інший вибух – біля популярної кав’ярні», – йдеться у повідомленні.

Співробітники СБУ затримали зловмисників під час спроби вчинення терористичного акту.

Слідчі відрили кримінальну справу за частиною 3 статті 15 та частиною 1 статті 258 (замах на вчинення терористичного акту) Кримінального кодексу України. Обом затриманим повідомлено про підозру у вчиненні вказаного злочину.

У Харкові проводиться посилений режим патрулювання після вибуху біля Московського районного суду Харкова 19 січня, внаслідок якого були поранені 13 людей. У Харкові за останні кілька місяців сталася низка вибухів.

XS
SM
MD
LG