Доступність посилання

ТОП новини

Москаль повідомляє про обстріли Попасної та Станиці Луганської, є жертви


Станиця Луганська після обстрілу, архівне фото
Станиця Луганська після обстрілу, архівне фото

Голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль повідомляє, що Станиця Луганська та околиці зазнають майже безперервних обстрілів бойовиків, внаслідок учорашніх обстрілів отримали поранення двоє мирних жителів.

За його словами, вчора вночі снаряди від систем залпового вогню «Град» пошкодили будівлі Пенсійного фонду та «Ощадбанку», охоронець банку отримав поранення.

«Під один із обстрілів потрапила працівниця райдержадміністрації, 52-річна жінка вибігла з роботи, щоб сховатися в підвалі власного будинку, отримала осколкові поранення. Жінку доставили в лікарню Старобільська й прооперували», – зазначив Москаль.

Також, за повідомленням прес-служби облдержадміністрації, практично не припиняються обстріли міста Попасна.

«Бойовики періодично здійснюють спроби увірватися в місто, житлові квартали постійно обстрілюються з артилерії та «Градів». Сьогодні зранку в Попасній загинув один мирний житель і поранені троє», – зазначають в ОДА.

Щодня проводиться евакуація мирних жителів, станом на 11 лютого з 22 тисяч мешканців Попасної залишилося близько трьох тисяч.

Загалом, за даними облдержадміністрації, за минулу добу контрольована Україною територія Луганщини зазнала 43 обстрілів зі зброї різного виду. Найбільш гарячі точки – Тошківка, Новотошківка, Щастя, Попасна, Станиця Луганська, Чорнухине.

XS
SM
MD
LG