Доступність посилання

ТОП новини

Міліція розслідує обстріл військкомату в Рівному


Міліція Рівного розслідує обстріл обласного військкомату, що стався минулої ночі. Справу попередньо кваліфікують як хуліганство і пошкодження майна, повідомив заступник керівника управління МВС у Рівненській області Володимир Голубош.

За його словами, правоохоронці проводять експертизи для встановлення виду зброї або ж саморобного пристрою. Розглядають версію провокування дестабілізації громадського порядку у Рівному та провокативних дій з боку російських спецслужб, кажуть у міліції. Підозрюваних розшукують.

Обстріл стався близько півночі 10 лютого. В установі незначно пошкоджена частина стіни, у класі мобілізації вилетіли шибки. Під одним із вікон залишилися сліди від одиничного пострілу. Ніхто не постраждав.

Тим часом, голова Рівненської ОДА Віталій Чугунніков припустив, що інцидент з пострілом може бути здійснений на замовлення російських спецслужб, і висловив упевненість, що провокатора знайдуть.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, віднедавна правоохоронці посилили охорону державних установ у Рівному удвічі. Нині добровольчі загони, утворені рік тому для охорони громадського порядку, розформовують і створюють єдиний територіальний підрозділ, який допомагатиме міліції у патрулюванні.

XS
SM
MD
LG