Доступність посилання

ТОП новини

Клімкін про Мінськ: іноді краще працювати мовчки


Міністр закордонних справ України Павло Клімкін
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін вибачився перед своїми читачами у мережі мікроблогів Twitter за відсутність інформації про хід мінських переговорів про мирне врегулювання на Донбасі.

«Вибачайте, що ви не спали, а я мовчав. Але ж ви знаєте, що іноді краще працювати мовчки. Якраз той випадок», – написав міністр.

«14 годин безперервних переговорів. Декілька членів делегації буквально сплять. Але всі наші – супер! Буде що розповісти, та все потім», – додав Клімкін.

У Мінську вже понад півдоби тривають переговори про врегулювання ситуації на Донбасі, які близько 19:00 11 лютого розпочали лідери України, Німеччини, Франції та Росії.

Близько 7:00 за Києвом журналістів запросили до зали, де має відбутися підписання документів за підсумками зустрічі канцлера Німеччини Анґели Меркель, президентів Франції Франсуа Олланда, України Петра Порошенка та Росії Володимира Путіна.

Які можливі рішення протягом ночі обговорювали лідери країн, невідомо, оскільки після опівночі вони засідають у вузькому складі.

XS
SM
MD
LG