Доступність посилання

ТОП новини

Генштаб: за добу восьмеро військових загинули, 34 поранені


В зоні антитерористичної операції за минулу добу загинули 8 українських військовослужбовців, ще 34 отримали поранення. Про це на брифінгу повідомив виконувач обов’язків речника Генштабу Збройних сил України Владислав Селезньов.

«Протягом доби незаконними збройними формуваннями було здійснено 111 обстрілів позицій українських військовослужбовців. В результаті обстрілу і бойових зіткнень Україна втратила 8 військовослужбовців, ще 34 військовослужбовців отримали поранення різного ступеня тяжкості», –сказав Селезньов.

«Станом на ранок в госпіталях і лікувальних установах знаходиться 594 військовослужбовців, у тому числі 27 тяжкопоранених», – сказав Селезньов.

Попри узгодження позицій про мирне врегулювання ситуації на Донбасі напередодні в Мінську, ситуація в зоні АТО залишається складною. В штабі антитерористичної операції повідомили, що за минулу добу бойовики щонайменше 40 разів обстрілювали з важкого озброєння позиції українських військових, посиливши також розвідувальну діяльність за допомогою безпілотників.

XS
SM
MD
LG