Доступність посилання

ТОП новини

В Щасті бойовики з артилерії влучили у багатоповерхівку, двічі обстріляли Попасну – Москаль


Геннадій Москаль, голова Луганської ОДА
Геннадій Москаль, голова Луганської ОДА

Протягом четверга і минулої ночі бойовики не припиняли обстрілів контрольованої Україною території Луганської області. Про це на своєму сайті повідомив голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль.

«Щастя обстрілювали практично всю ніч, о 2-й годині ночі снаряди вибухали в приватному секторі, пошкоджені житлові будинки, перебитий газопровід. Останній обстріл міста з артилерії був сьогодні о 8:30. Снаряд влучив у багатоповерхівку, інформація про постраждалих зараз з’ясовується», – написав Москаль.

За його словами, Попасну протягом ночі двічі обстріляли з мінометів міни вибухнули на околицях. Місто частково залишається без електроенергії, води та газу.

«Кілька потужних обстрілів із «Градів» уночі пережило Кримське Новоайдарського району. Внаслідок прямого влучення згорів один і зруйнований ще один житловий будинок. Більше десяти будинків пошкоджені, в тому числі приміщення, де дислокуються українські силовики. Інформації про постраждалих немає», – повідомив голова Луганської ОДА.

Попри узгодження позицій про мирне врегулювання ситуації на Донбасі напередодні в Мінську, ситуація в зоні АТО залишається складною. В штабі антитерористичної операції повідомили, що за минулу добу бойовики щонайменше 40 разів обстрілювали з важкого озброєння позиції українських військових та житлові райони.

XS
SM
MD
LG