Доступність посилання

ТОП новини

Харківщина: на електропідстанції у Чугуївському районі пролунав вибух


(ілюстраційне фото)
(ілюстраційне фото)

У ніч на неділю на контактній електропідстанції Куп’янської дистанції електропостачання, що у Чугуївському районі Харківщини, пролунав вибух. За повідомленням прокуратури Харківської області, від вибуху ніхто не постраждав.

«За фактом нічного вибуху на контактній електропідстанції Куп’янської дирекції електропостачання (Чугуєвський район) органами внутрішніх справ розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне пошкодження майна). Як стало відомо, вибух стався близько 3 години ночі. Постраждалих немає. Пошкоджено 2 радіатори системи охолодження трансформаторів. Безпека транспортного сполучення не постраждала. На даний час триває огляд місця події: працюють вибухотехніки, оперативно-слідча група, кінологи», – мовиться у повідомленні.

У Харкові проводиться посилений режим патрулювання після вибуху біля Московського районного суду Харкова 19 січня, внаслідок якого були поранені 13 людей.

Упродовж листопада, грудня та січня у Харкові сталася низка вибухів поблизу стратегічних об’єктів: військових частин і шпиталю, неподалік залізничних колій.

В СБУ серію вибухів пов’язують з діяльністю так званого угруповання «Харківські партизани».

XS
SM
MD
LG