Доступність посилання

ТОП новини

Сепаратисти обстріляли з важкого озброєння місто Донецьк – Міноборони


Проросійські сепаратисти біля системи залпового вогню «Град», архівне фото
Проросійські сепаратисти біля системи залпового вогню «Град», архівне фото

Сьогодні близько 12:00 сепаратисти обстріляли з важкого озброєння місто Донецьк, повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

За даними відомства, внаслідок обстрілу постраждав мікрорайон Панфіловка, що у Київському районі Донецька. Обстріл вівся зі сторони міста Макіївка.

Відомо також, що бойовики готують прес-конференцію для російських ЗМІ з метою звинуватити українську сторону в обстрілі Донецька та порушенні з боку сил АТО режиму припинення вогню.

Штаб АТО на території Донецької та Луганської областей наголошує, що підрозділи Збройних сил України не причетні до обстрілу Донецька, українські військові суворо дотримуються режиму припинення вогню.

У Міноборони нагадують, що прес-центр АТО вчора повідомляв, що бойовики готують провокації з метою звинувачення українських військових в обстрілах.

Раніше проросійські сепаратисти на своїх сайтах звинуватили українських військових в обстрілі Донецька, Горлівки та Докучаєвська.

Президент Петро Порошенко доручив силам, залученим в АТО, припинити вогонь із півночі 15 лютого, що передбачено мінськими домовленостями.

XS
SM
MD
LG