Доступність посилання

ТОП новини

Єфремова відпускають під заставу – повідомлення


Олександр Єфремов (за склом) на суді, 16 лютого 2015 року
Олександр Єфремов (за склом) на суді, 16 лютого 2015 року

Колишнього голову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, який перебував під арештом із правом виходу на волю під заставу, сьогодні звільнили після внесення застави, повідомляють засоби інформації з посиланням на різні джерела.

Зокрема, агентство «Українські новини» цитує адвоката арештованого Олександра Мельникова, агентство «Інтерфакс-Україна» – народного депутата від Радикальної партії Ігоря Мосійчука, видання «Українська правда» – народних депутатів від Опозиційного блоку Юрія Воропаєва і Наталю Королевську.

За повідомленнями, за Єфремова була внесена визначена сума застави – 3 мільйони 654 тисячі гривень.

Сам Єфремов заявляв, що значних коштів на заставу він не має. Він також заявляв, що влада обрала його «жертвою», а своє затримання він вважає «політичним переслідуванням» нової влади. Із закликом звільнити його виступала й Партія регіонів.

Печерський районний суд Києва обрав учора арешт як запобіжний захід щодо Єфремова, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем за обтяжливих обставин та службовому підробленні. Він також отримав право вийти на волю, внісши заставу.

Тим часом новий генеральний прокурор Віктор Шокін повідомляв учора, що, крім підозр у двох згаданих кримінальних правопорушеннях, Олександра Єфремова перевіряють і на причетність до сепаратизму, і не виключено, що йому висунуть і інші звинувачення.

Олександра Єфремова затримала Генпрокуратура спільно зі Службою безпеки України в суботу.

Із 1998 до 2005 року він очолював Луганську обласну державну адміністрацію.

XS
SM
MD
LG