Доступність посилання

ТОП новини

Бойовики вивозять з Дебальцева пошкоджену техніку – Тимчук


Дмитро Тимчук, військовий експерт
Дмитро Тимчук, військовий експерт

Проросійські бойовики, які після виходу з Дебальцева українських військових повністю контролюють місто, вивозять з районів бойових дій пошкоджену техніку. Про це на сторінці у Фейсбуку повідомив керівник групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук.

«У напрямку Артемівська (Світлодарськ – Луганське) авангардні підрозділи противника намагаються просуватися у напрямку Луганского. Українські підрозділи, що забезпечували вихід дебальцівської групи українських військ, ведуть стримувальні бої. Також противник почав евакуацію підбитої і пошкодженої бойової техніки з полів боїв у районі Дебальцева (техніка евакуюється в Горлівку і Єнакієве)», – повідомив Тимчук.

За його словами, бойовики групою з понад 240 осіб почали просування до дороги Артемівськ – Дебальцеве на північ від Логвинового. Періодично по групі бойовиків завдає ударів українська артилерія.

Учора українські військові через постійні обстріли бойовиками Дебальцева і нагромадження ними там бойової техніки змушені були покинути місто. Як повідомив президент Петро Порошенко, під час виходу з міста загинуло шестеро військових і понад сто були поранені.

XS
SM
MD
LG